Vad har ni gjort idag?

Tisdag
Först vaknade jag äckeltidigt, typ halv fem, kunde inte somna om, gick upp kl fem, sen exploderade gröten i micron, fick därför ett mindre utbrott, sen ställde jag mig i duschen och duschade länge och varmt, sen kändes allt lite bättre, sen piffade jag till mig och knallade iväg till bussen mot jobbet. Hade ingen lust att gå till jobbet men jag började gå iallafall och sen hade jag som vanligt plötsligt kommit ända fram till kontoret. Tog de fyra trapporna upp, bra gjort, och sen la jag in matlådan i kylen, startade datorn, sen rullade dagen på. Såg hur solen och himlen och våren välte in över stan och jag kände mig lite lycklig. Stack iväg vid tvåtiden och köpte en Mocca Latte och njöt för fulla pappmuggar av solen och vårkänslorna kom. Sen blev det några timmar till framför datorn och sen stämplade jag ut och promenerade till Handelshögskolan, över Observatoriekullen, ner till Vasaparken, över St Eriksplan och bort till Fridhemsplan. Superskönt.

Sen kom jag hem och gjorde en sallad på tonfisk, avocado, nötter, tomater, gurka och nån specialsallad plus babyspenat. Till det hällde jag i mig bubbelvatten.

Vad har ni gjort idag?

Åsiktsmaskinen
Postat av: smultris

haha, exploderade gröten :D

Idag vaknade jag 06.40 i ett ryck, satte mig spikrakt upp i sängen trots att jag sov så sjukt skönt... Det var nämligen så att jag skulle möta upp min ena hund som hade sovit över hos mamma inatt. Snacka om att ha en inbyggd väckarklocka, sen kunde inte jag somna om så jag satte mig vid datorn och häckade som vanligt... Nu är jag halvdöd och vrålhungrig ;)

2008-02-19 @ 20:13:16
URL: http://www.smultris.se
Postat av: Tobbe

ah... en mocca latte hade suttit fint :)

Följde det vanliga mönstret idag:

- 05:30 klev upp. Kokade gröt och slängde ihop en matlåda
- 06:30 Börjar jobba
- 14:15 slutar jobba. Tränar lite direkt efteråt.
- 15:00 hemma. Tar min "powernap"
- 19:30 Vaknar.

Har fortfarande inte kommit på vad jag skall greja för middag. Troligtvis blir det bulgur, kikärtor och soltorkade tomater. Eller så går jag upp till grillen och tar en 150-meny.
Båda är lockande Och båda är nyttiga, på sitt sätt. Men hamburgare kräver att jag går ut i kylan och det känner jag inte helt för.

2008-02-19 @ 21:16:30
URL: http://www.aberatism.com
Postat av: Sandra Lang

Smultris och Tobbe: Tack för era dagsreflektioner. Dem blev jag glad för!

Smultris: Kan vi inte ses över en öl nån gång?
Jag har ju redan bestämt med Tobbe att vi ska släntra upp till Allmänna Galleriet nån gång och då kan väl du hänga
på? Vore kul att prata lite mer med dig! Kram!

Tobbe: Bulgur, kikärtor och soltorkade tomater låter ju jättegott. Är du bra på att laga mat? Kommer du till Hjorthagen på måndag? Jag ska dit. =)

2008-02-20 @ 12:09:03
URL: http://www.sandralang.blogg.se
Postat av: Tobbe

Blev en kompromiss där till slut:

Bulgur, kikärtor, soltorkade tomater och köttbullar :)

Siktar på att dyka upp i hjorthagen. Om detta missas får det bli Rinkeby. Men Hjorthagen känns lite mer lockande. Var trivsamt i Rinkeby sist, men det hela var så utdraget rent tidsmässigt. Vill gärna vara hemma före midnatt en vardag.

2008-02-20 @ 19:21:23
URL: http://www.aberatism.com

Något du vill tillägga? Välkommen att lätta ditt hjärta!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0