Inget mer lyxlir för mig

Söndag eftermiddag
Okej. Grattis Norge. Ni var först i mål. Grrr. Fast mina favoriter var inte långt efter. Nu har jag packat lite till och har lagt ner flyttjobbandet för dagen. Har precis avslutat en lyxfika med två jättekanelbullar och en chokladkaka och kaffe. Inte så himla bra med tanke på att jag är med i Viktväktar-satsningen på jobbet, men just nu är jag inte så himla road av att anstränga mig för att vara i form. Jag är ur form, och det där sunda livet får vänta nån månad till. Men sen kommer jag att drejja till mig en värsting-kropp, jag lovar. Jag ska bara förbereda mig mentalt ett tag och för mig tar sånt lite tid.

Har börjat kolla på en av mina favoritfilmer The Departed nyss, tog bara en paus för att surfa lite. Har bara sett den en gång förut så jag håller på att upptäcka den på nytt kan man säga. En del filmer är ju såna, att man ser dem med nya ögon varje gång man kollar på dem. De tolv apornas armé är en typisk sån film för mig, och så klart Eyes wide shut.

Jag kommer att behöva spara pengar de närmaste månaderna. Så tyvärr måste jag avboka min manikyr på torsdag. Men det är ju 390 sparade kronor, och de kan komma väl till pass i höst. Jag som är första klassens Slösa, kommer att få det tufft framöver, men egentligen är det inte så mycket lyxgrejjer jag behöver, det kommer antagligen att gå rätt bra att hålla igen.

Nej, nu ska jag gå och se vidare på filmen.

Åsiktsmaskinen
Postat av: lollo

det ligger en frihet i att bestämma sig för att konsumera mindre ... till slut går man förbi affärena utan att se dem ... man får mer tid över också ... mer tillfällen att skriva av sig sin frustration ;=) good luck!

2008-03-02 @ 22:05:17
URL: http://livinglollo.blogg.se
Postat av: Kallemange

Hej , du håller igång ännu alltså;)
Svårigheten med att hålla i pengarna är av samma grad som att avstå från kanelbullarna. Man får gurgla listerin och göra sånt som är nästan gratis, det verkar skitdyrt att ha fina naglar, varför inte bita av dem?

2008-03-03 @ 09:23:21
Postat av: Sandra

lollo: Ja, det stämmer verkligen det där med frihetskänslan. Det där med tiden hade jag inte tänkt på men det är ju klart, det blir ju faktiskt mer tid över till annat om man inte shoppar. =)

Kallemange: Japp, så är det, här håller man på och vem tackar en för det? Ha ha, ett skämt alltså, måste förtydliga det, eftersom det är lite svårt att överföra nyanser av ironi genom cyberrymden. änyhow, manikyr på salong är helt klart en hobby jag ska trappa ner med. Kanelbullarna lär det bli svårare med. Men jag är ju fabulös ändå, så det kvittar egentligen just nu. Jag hade gått ner sex hekto enligt Vikväktardamens våg ändå. Trots TRE kanelbullar dagen innan. Ha ha ha.

2008-03-04 @ 14:39:11

Något du vill tillägga? Välkommen att lätta ditt hjärta!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0