Redaktionens val

Jag skulle kunna snöa in på att det har varit en helt fantastisk dag i solen idag, att jag träffat Malin och livsfilosoferat kring en massa bra saker med henne under en skön solskenspromenad, och att jag njutit de sista strimmorna sol med sen middagspicknick i parken några stenkast härifrån. Det hade varit en superb summering av den här pingsaftonen. Men jag väljer istället att fokusera på att min senaste text på Poeter.se blivit redaktionens val. Det är något som betyder otroligt mycket för mig. De tre senaste texterna som jag publicerat på sajten är början på något, jag är inte helt klar över vad, men jag vet att jag gillar känslan av att bygga på karaktären jag skriver om, och därför känns det så himla skönt att min text blivit upplyft till honnörsbordet idag. Tack alla som läser och kommenterar. Det är varmt och gosigt i magen nu. =) Här finns texten:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=646821

Åsiktsmaskinen
Postat av: Svinto!

Vad betyder redaktionens val? Har de alltså läst din text och rekommenderat? Låter skithäftigt och visar att du har kommit något bra på spåren! Gillade texten!

särskilt

"När läppar rör sig och ljud hörs borde det finnas meningar bakom orden"

och

"Det är inte mer än spådomar på tepåsar i soporna"

och

"Främlingar stryker det udda från sina ansiktsdrag för att just förbli främlingar"

och

"Du kommer att kunna säga va fan som helst ikväll

vad

fan

som helst



och publiken kommer att älska det"

eller det var mer men jag kan ju inte citera hela dikten :oD

2008-05-11 @ 13:29:36
URL: http://www.svintosara.blogg.se
Postat av: Sandra Lang

Svinto: TACK!!! Vad kul att du gillar det här. =) Tidigare var det så att en medlem var textväljare under en vecka, och då var det den medlemmens favvisar som valdes ut till Redaktionens val, men nu har de ändrat urvalsmetod. Jag tror att Redaktionens val numera väljs ut bland texter som rekommenderats av alla möjliga medlemmar på sajten.

2008-05-11 @ 20:01:30
URL: http://www.sandralang.blogg.se
Postat av: Sara

det är ju ännu bättre!

2008-05-12 @ 00:13:45

Något du vill tillägga? Välkommen att lätta ditt hjärta!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0